West Coast Swing Utrecht

Doel en Missie

West Coast Swing Utrecht zet zich in voor het vergroten van de bekendheid van West Coast Swing in Utrecht (stad en regio). Wij organiseren dansmiddagen en -avonden, workshops en bootcamps.

Waarom is de website Engelstalig ?

Deze website is Engelstalig opgezet vanwege het internationale karakter van West Coast Swing. Veel dansers in Nederland hebben een niet Nederlandstalige achtergrond. Daarnaast zijn veel West Coast Swing dansers reislustig. Dansers vanuit de hele wereld komen naar Nederland voor een workshop of evenement of zoeken informatie over socials wanneer ze een paar dagen in Nederland zijn.

Wij willen de website graag toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. De website tweetalig onderhouden kost een hoop tijd die we liever besteden op de dansvloer 😉

Zijn West Coast Swing lessen en workshops in Utrecht ook Engelstalig?

Lessen worden (afhankelijk van de deelnemers) in het Nederlands of in het Engels gegeven. Indien een les in het Engels wordt gegeven is er altijd wel iemand aanwezig die een en ander voor je kan vertalen indien je niet alles begrijpt wat er wordt uitgelegd.

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Als je vragen of opmerkingen hebt kun je ons dat laten weten via facebook of per email, We staan je graag te woord, zowel in het Nederlands als in het Engels!